Prinsengala 2019

Nog enkele dagen!

Nog enkele dagen en dan is het zo ver.

Op zaterdagavond 9 november staat het Prinsengala van ECG “de Waterrotn” uit Eibergen op het programma. Het begin van een mooi nieuw en spetterend Carnavalsseizoen.
Dit jaar vieren we een jubileum. Wij bestaan 55 jaar!

 

 

 

 

Het beloofd een geweldige avond te worden!

We nemen niet alleen afscheid van onze zittende hoogheden Prins Gijs Geverinck, Adjudant Yannick Roeland, Jeugdprins Thomas Scholten en Jeugdadjudant Jorn Klein Gunnewiek . Hun regeerperiode zit erop. Wat hebben we genoten, het was een geweldig jaar met deze hoogheden! Ook gaan wij op deze avond dit jaar afscheid nemen van onze huidige President. Zijn opvolger staat al vol ongeduld te trappelen om deze belangrijke taak op zich te nemen. 

Na dit afscheid is het tijd voor de ludieke onthulling van de nieuwe hoogheden. Uniek in deze is dat zij bij binnenkomst vergezeld zullen worden door een echte Raad van 55. Gewoon omdat het kan en omdat wij dit jaar 55 jaar bestaan!

Wie het gaan worden houden we nog even geheim. Wel willen we een tipje van de sluier oplichten zodat jullie kunnen nadenken over wie onze volgende hoogheden zullen worden.

Over onze nieuwe prins en adjudant het volgende:

  1. Zij zijn vanaf jongs af aan al bij elkaar.
  2. Das auto.
  3. De één is leek en de andere leek het wel wat.
  4. Samen 55 jaar oud!
  5. We Take care of your damage.
  6.  Ze komen uit de kast.
  7.  55 is 2x de helft

Naast het aftreden en aantreden van onze president en  hoogheden  kunt u tussendoor ook genieten en verrast worden door optredens van de diverse onderdelen die onze vereniging rijk is en, omdat wij 55 jaar bestaan is er ook een verrassingsoptreden gepland.

Dit grandioze Prinsengala feest mag u niet missen!!!

Wij hopen u allen te mogen begroeten op zaterdag 9 november in onze residentie Grand café De klok in Eibergen.

Het programma begint om 20:11 uur
De zaal is open vanaf 19.30 uur! 

Entree is geheel gratis.  

Tot dan! Alaaf!!!