Gouden Waterrot 2019 voor de Vrijwilligers van het G-team van FC EIBERGEN.


Hoewel de huidige Waterrot een rvs kleur heeft, blijft het de Gouden Waterrot.
Het ‘Gouden’ slaat meer op de verdiensten van de ontvanger dan van het materiaal waar deze van is gemaakt.

Het doel van deze onderscheiding is om elk jaar weer stil te staan bij mensen die zich belangeloos inzetten voor anderen.
Door de vele bezuinigingen die de laatste jaren op ons af zijn gekomen en nog zullen komen wordt de inzet van vrijwilligers alleen maar belangrijker.

De ontvanger van deze onderscheiding is, of zijn mensen met een Gouden hart, die zich verdienstelijk maken binnen de Eibergse samenleving.
Stuk voor stuk mensen die het altijd weer klaar spelen om hun energie en vrije tijd ten dienste te stellen aan anderen.
Mensen die zich belangeloos inzetten om een vereniging of organisatie draaiende te houden, of de medemens een helpende hand toesteken.

Het bestuur van ECG “de Waterrot’n”  is er van overtuigd ook voor dit jaar een goede bestemming voor de 29e Gouden Waterrot te hebben gevonden. Was het vorig jaar een persoon die de Waterrot kreeg uitgereikt, dit jaar was de ontvanger een groep vrijwilligers.

De Gouden waterrot 2019 is zondag 13 januari uitgereikt aan de Vrijwilligers van het G-team van FC EIBERGEN.

  • Het is een groep mensen die al vanaf juni 2016 vol energie aan de weg timmert.
  • Het is een groep die een bijdrage levert voor ontspanning en begeleiding van jonge mensen met een beperking.
  • Het is een groep die door hun inspanning en veel geduld zorgt dat veel kinderen op hun niveau toch kennis kunnen maken met de sociale aspect van een teamsport.
  • Het zijn vrijwilligers die zich volledig inzetten om de wekelijkse trainingen en maandelijkse toernooitjes mogelijk te maken.
  • Het zijn vrijwilligers die met hun inzet een gouden randje toevoegen aan het welzijn van “hun team”, het G team. Waarbij de G staat voor genieten, gedreven, geweldig en gezellig.
  • Kortom een groep vrijwilligers die zorgen voor veel speelplezier van hun team. Een visite kaartje voor en van hun vereniging!Vrijwilligers van het G-team van FC EIBERGEN, nogmaals van harte gefeliciteerd met de Gouden Waterrot!