De Beugels, wagenbouw en meer!

De Beugels, wagenbouwgroep en meer!

Onder de vlag van de Waterrot’n is er een club enthousiaste mensen welke bestaan uit leden van de Prinsengarde, de Raad van Elf en de Jeugdraad welke elk jaar met hart en ziel een mooie wagen proberen te creëren, om deze te laten zien tijdens verschillende optochten. In tijde van het bouwseizoen wordt er gemiddeld 1 a 2 keer in de week gebouwd in onze eigen loods, welke van alle gemakken voorzien is. Niets moet en veel mag, door de diversiteit van onze leden slagen wij er elk jaar weer in om iets moois neer te zetten. Mocht je benieuwd zijn welke wagens er zoal gebouwd zijn, klik dan hier voor ons Facebook Album met alle wagens.

Mocht je enthousiast geworden zijn, en iets hebben van ja, dat lijkt mij leuk om hier een ondersteuning aan te geven, neem dan contact op met Tamara Scholten, dit kan via de mail of telefoon. Je kunt contact opnemen via 06 – 22 44 25 26

Naast het wagenbouwen doen De Beugels meer, we hebben zelf 2 jassenwagens in de verhuur welke we met en zonder personeel kunnen verhuren. Tevens kunnen we de wagen op een door u aangewezen plaats neerzetten, we beschikken namelijk over een eigen vervoersmogelijkheid. Heeft u dus een garderobe probleem, u weet niet waar u alle jassen kwijt moet tijdens een evenement, schroom niet en neem contact op met Joop ten Have (06 – 10 84 36 40) of Raymond Averdijk (06 – 22 48 80 56).

Maar er is nog meer. De Beugels hebben al geruime tijd ervaring in het verrichten van bar werkzaamheden tijdens grote evenementen. Hierbij kunnen wij ons zelf, geheel legaal verhuren als bar personeel, kaartverkopers, munten verkoop of andere werkzaamheden tijdens een evenement. Vaak is het probleem dat een organisator niet beschikt over genoeg eigen personeel tijdens een groot event. Denk bij deze evenementen aan, Hollands Glorie Festival (Haaksbergen), Tropical Dance (Haaksbergen), Ster van Twente en de Autocross in Holterhoek.

Gelang uw wensen kunnen wij u een geheel pakket leveren. Tevens kan dit uitgebouwd worden met verkeersregelaars, wij hebben goede contacten met de ECV uit Eibergen, een vereniging met enthousiaste goed opgeleide verkeersregelaars. Een aantal van de leden van De Beugels beschikken ook over deze vergunning.

Kort gezegd, kunt u terecht voor de volgende zaken bij De Beugels als het gaat om evenementen ondersteuning:

– Verhuur jassenwagen
– Bar personeel
– Overig personeel
– Verkeersbegeleiding

De Beugels, Eibergen 07-05-15