Welkom bij de Waterrotn

Welkom op de site van de oudste Carnavalsvereniging van Eibergen.

 

ECG “de Waterrotn” is opgericht op 11-11-1964 en is nog steeds volop actief.
 
Met een groot aantal actieve leden worden er jaarlijks verschillende activiteiten georganiseerd op carnavalsgebied.
Daarnaast is de vereniging bij verschillende evenementen in de regio actief met vrijwilligers om hiermee de vereniging financiële ruggensteun te geven.

Klik hier om ons programma voor het seizoen 2023-2024 te bekijken (Ons programma kunt u ook vinden via het menu item PROGRAMMA)  

Het is weer bijna zo ver. De intocht van Sinterklaas

De landelijke intocht van Sinterklaas met al zijn Zwarte Pieten is dit jaar op zaterdag 18 november 2023 en dan zal hij aankomen in de stad Gorinchem. 

De jaarlijkse uitzending met de naam “De intocht van Sinterklaas” wordt ieder jaar op zaterdagmiddag uitgezonden. Dit is al zo sinds 1952 en zal ook zo zijn in 2023. Het is tegenwoordig eigenlijk altijd op de eerste zaterdag na Sint Maarten. De live uitzending van de NTR start om 12:00 uur en duurt meestal zo’n 5 kwartier.
Op het digitale themakanaal Z@ppelin 24 en op zappelin.nl is de intocht met gebarentolk te volgen.

Het Sinterklaasjournaal zelf start al op maandag 13 november met de verschillende uitzendingen. Vanaf dan tot en met 4 december zal het journaal iedere avond  te zien zijn op NPO3 om 18:00 uur.

Voor meer informatie klik op Sinterklaas afbeelding, of ga in het menu naar tabblad NIEUWS en klik daar op Sinterklaas bezoek.

 

 

Wij wensen u veel leesplezier toe op deze site.